Diner

Koude Voorgerechten

  • Runder Carpaccio, de lekkerste van Breda en omstreken. Eveneens verkrijgbaar met als extra eendenlever en truffelolie (meerprijs € 7.50).                 
€ 13.50
  • Pata negra ham, topham uit Spanje
 € 17.50
  • Duo van eendenlever, gebakken en een terrine van eendenlever (biologisch)         
 € 19.50
  • Proeverij van diverse vissoorten
 € 17.50
  • To share, diversiteit van lekkernijen te bestellen vanaf 2 pers. (prijs p.p.)
€ 17.50
  • Oesters naturel nr.3, Zeeuwse oester nr.3
€   3.25

 

Warme Voorgerechten 

  • Gegratineerde oesters (nr.3) per stuk
€  3.75 
  • Coquilles met champagnesaus, licht gegrild met Hollandse garnalen en zeewiersalade.          
€ 16.50
  • Spaanse gamba's, in olie bereid met knoflook, pepers en zeezout
€ 13.50
  • Kikkerbillen, geserveerd in een romige knoflooksaus
€ 14.75
  • Soep van de dag   
€   6.50

 

Hoofdgerechten vlees

  •  Kalfsentrecôte, geserveerd met huisgemaakte salsa
€ 25,00 
  • Tournedos, keuze uit Stroganoff-, peper-, of bearnaisesaus.
€ 27.50 
  • Tournedos Rossini, een klassieker geserveerd met eendenlever en truffelsaus. (Biologische eendenlever)

€ 35.50 

  • Chateaubriand (2 personen), volgens recept van generaal Stroganoff.
€ 59.50 
  • Vlees van de dag, zie krijtbord
€ 25.00 
  • Lamsestoufade, overheerlijk gestoofd lamsvlees op Spaanse wijze bereid
€ 25.00 
  • Surf en turf, combinatie van tournedos en kreeft geserveerd met een kruidenjus

€ 27.50 

 

Hoofdgerechten vis

  • Gegrilde tonijn steak, met een saus van kappertjes en vermouth
€ 25.00 
  • Vangst van de dag, zie krijtbord
€ 25.00 
  • Gebakken zeetong (500/600 gram), Onze overbekende zeetong.
€ 38.50 
  • Gamba's op Oosterse wijze, met een saus van groene Thaise curry en gebakken rijst
€ 25.00 
  • Gepocheerde kabeljauw,  geserveerd met witte druiven en champagnesaus
€ 25.00 
  • Fruit van de zee, Overheerlijke pareltjes van de zee o.a. kreeft, coquille, gamba's, garnalen en schelpjes
€ 27.50 

 

 Gezien de dagversheid van bovenstaande gerechten is het

 mogelijk, dat i.v.m. aanvoer een gerecht niet voorradig is.

 

Kreeft voorgerechten

  • Bisque d'Homard
€ 12.50 
  • Halve kreeft, met mayonaise
€ 17.50 
  • Halve kreeft, gegratineerd
€ 18.50 
  • Halve kreeft, a la plancha
€ 18.50 

 

Kreeft hoofdgerechten

  • Hele kreeft, met champagnesaus.
€ 34.50
  • Hele kreeft, op Oosterse wijze.
 € 34.50
  • Hele kreeft, gegratineerd.
 € 34.50
  • Hele kreeft, a la plancha
€ 34.50
  • Hele kreeft, D'n Ouwe Struys
€ 39.50

   

Pasta gerechten

  • Pasta, met diverse zeevruchten.
€ 24.50
  • Pasta, met gamba"s en knoflook.
€ 22.40
  • Pasta, met truffel en paddestoelen. Vegatarisch.
€ 24.50
  • Pasta, met rode pepers en knoflook. Vegetarisch.
€ 16.50
  • Pasta Carbonara, met spekjes, gekookte ham en room.
€ 17.50

 

Al de bovenstaande pasta's zijn op room-basis bereid.

 

Desserts 

O.a. keuze uit:  

  • Sorbetijs
  • Gembernootjes in room
  • Crème Brûlée
  • Dame Blanche
  • Sabayonne
  • Kaasplateau
  • Dessert van de dag

 

Heeft u een allergie? Meld het ons.                            

 

Wijzigingen in de kaart voorbehouden.

 

Groepen vanaf 10 personen, keuze in overleg.

 

Cadeautip: Dinerbon    

 

Reserveren

         

 

 

 

 

 

 

 

Naast onze menukaart en ons 3-gangenmenu hebben wij regelmatig een aanbeveling van de chef. Vraag er gerust naar bij onze medewerkers.  

 

 

 

 

Natuurlijk kookt de chef met de seizoenen mee en kunt u hier speciale menu's of gerechten uit het seizoen vinden. Denk hierbij aan:

 

  • Oosterscheldekreeft
  • Asperges
  • Mosselen
  • Wild

 

 

^ Naar boven