Diner

Koude Voorgerechten

  • Runder Carpaccio, de lekkerste van Breda en omstreken. Eveneens verkrijgbaar met als extra eendenlever en truffelolie (meerprijs € 7.50).                 
€ 11.50
  • Steak tartaar, een echte klassieker.
 € 12.50
  • Ibereico ham, topham uit Spanje.             
 € 16.50
  • Gerookte zalm en paling, heerlijk ambachtelijk gerookt, met toast.
 € 15.50
  • Duo van eendenlever, combinatie van gebakken eendenlever en terrine van eendenlever.
€ 17.50
  • Oesters naturel nr.3, Zeeuwse oester nr.3
€   2.75

 

Warme Voorgerechten 

  • Spaanse gamba's, in olie bereidt met knoflook en pepers.
€ 12.50
  • Coquilles met champagnesaus, licht gegrild met Hollandse garnaaltjes en zeewiersalade.          
€ 15.75 
  • Escargots, half dozijn in eigen behuizing bereidt.
€ 11.50 
  • Oesters gegratineerd, (per stuk). Gegratineerd met een romige saus en Parmazaanse kaas.
€   5.50 
  • Tomatensoep, ouderwets met balletjes.
€   5.50 
  • Soep van de dag   
€   5.50 

 

Hoofdgerechten vlees

  • Stuisvogelbiefstuk, geserveerd met vijgen portsaus.
€ 25.00 
  • Tournedos, keuze uit Stroganoff-, peper-, of bearnaisesaus.
€ 26.50 
  • Tournedos Rossini, een klassieker geserveerd met eendenlever en truffelsaus.

€ 34.50 

  • Chateaubriand (2 personen), volgens recept van generaal Stroganoff.
€ 57.50 
  • Vlees van de dag.
€ 25.00 
  • Steak, geserveerd met pepersaus. 
€ 19.50 

 

Hoofdgerechten vis

  • Visbord uit Oostende, diverse gepocheerde vissoorten.
€ 27.50 
  • Vangst van de dag.
€ 25.00 
  • Gebakken zeetong (500/600 gram), Onze overbekende zeetong.
€ 38.75 
  • Gegrilde kabeljauw,  geserveerd met ravigottesaus.
€ 22.50 

 

 Gezien de dagversheid van bovenstaande gerechten is het

 mogelijk, dat i.v.m. aanvoer een gerecht niet voorradig is.

 

Kreeft voorgerechten

  • Kreeftensoep
€ 12.50 
  • Halve kreeft, met coquille en Hollandse garnalen.
€ 19.50 
  • Halve kreeft, met mayonaise.
€ 16.50 
  • Halve kreeft, gegratineerd.
€ 16.50 

 

Kreeft hoofdgerechten

  • Hele kreeft, met champagnesaus.
€ 34.50
  • Hele kreeft, op Oosterse wijze.
 € 34.50
  • Hele kreeft, gegratineerd.
 € 34.50

   

Pasta gerechten

  • Pasta, met diverse zeevruchten.
€ 24.50
  • Pasta, met gamba"s en knoflook.
€ 22.40
  • Pasta, met truffel en paddestoelen. Vegatarisch.
€ 24.50
  • Pasta, met rode pepers en knoflook. Vegetarisch.
€ 16.50
  • Pasta Carbonara, met spekjes, gekookte ham en room.
€ 17.50

 

Al de bovenstaande pasta's zijn op room-basis bereid.

 

Desserts 

O.a. keuze uit:  

  • Crêpes Suzette
  • Dame Blanche
  • Sabayonne
  • Kaasplateau
  • Dessert van de dag

 

Heeft u een allergie? Meld het ons. Wij hebben ook een speciale menukaart waar de belangrijkste allergenen op vermeld staan.

 

Wijzigingen in de kaart voorbehouden.

 

Groepen vanaf 10 personen, keuze in overleg.

 

Cadeautip: Dinerbon

 

 

 

Wildmenu

 

 

 

Voorgerechten:

 

  • Duo van wild paté
    € 14,75
  • Carpaccio de luxe met eendenlever
    € 19.00
  • Heldere Ossenstaartsoep
    €  8.50 

Hoofdgerechten: 

 

  • Hertenbiefstukjes met een vijgen portsaus
    € 25.00
  • Hazenbout op klassieke wijze bereid
    € 25.00
  • Wildzwijn met bospaddenstoelen saus
    € 25.00
  • Wildperper van hert en haas
    € 25.00

    

Desserts:

 

  • Crêpes Suzette geserveerd met vanille-ijs              € 12.50 
  • Kaasplateau            € 13.50                                                                                                                                        

Het is ook mogenlijk uit bovenstaande gerechten een 3-gangen menu samen te stellen.

€ 42.50

 

 

 

Wijzigingen in de kaart voorbehouden.

^ Naar boven